ArmSnoop 25 Опубликовано: 10 июня, 2019 Մարիխուանայի թփերի էտումը շատ կարևոր է բերքի քանաքը և որակը բարելավելու համար։ Առողջ այգին լավ լուսավորությամբ և սնունդով բուռն կաճի։Եվ առավելագույն օգուտ ստանալու համար դուք պետք է օգնեք բույսին որոշել, թե որտեղ ուղղել էներգիան: Երբ սկսել կանեփի էտումը Սկսեք կտրել բույսերը, երբ նրանք սկսում են ձևավորվել թփերի մեջ:Դրա համար կարևոր է բույսերին սովորացնել։Կյանքի վաղ փուլերում դրանք շատ նեղ են, և տերևները կարող են ստանալ բավարար քանակությամբ լույս:Երբ դուք սկսում եք կիրառել սովորացման մեթոդները, բույսը կձևավորվի և դուք կտեսնեք ստվերային տարածքներ որոնք հարկավոր է հեռացնել։ Էտել կարելի է այդ պահից և մինջև ծաղկելի սկսելը։Ավելի լավ է դադարեցնել այն 2-3 շաբաթվա ընթացքում ծաղկումից հետո,բայց եթե դուք շարունակեք կտրել, ապա բույսը կարող է կրկին վերադառնալ աճի փուլ եւ փչացնել բերքը: Ինչ պետք է կտրեք թփերի վրայից Կանեփի որակը բարելավվում է, երբ բույսը բավականաչափ արևի լույս և օդ է ստանում, այսինքն ձեզ պետքե հետաքրքրի բույսի արտաքին կողմը։Ձեզ պետք է որ բոլոր էներգիան գնա դեպի բույսի վերևի մասը և դրա համար դուք պետք է կտրեք․ Բույսի ներքևի մասում գտնվող ճյուղերը, որոնք քիչ են լույս ստանում Տերևները, որոնք լույսի պակասությունից մահանում են Բողբոջները, ցողունի ներքևի մասում Ոնց էտել մարիխուանայի թփերը Շատ կարևոր է էտելու համար ունենալ սուր գործիք որպեսզի ստանաք ուղիղ հատվացք ստանաք և բույսը չստանա վարաք։ 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас