Перейти к публикации

З Днем Незалежності!


Рекомендованные сообщения

den-nezavisimosti-645x196.jpg
Дорогі друзі!

24 серпня Україна відзначає щорічне державне свято – День Незалежності, або День відновлення незалежності! Саме цього дня, 27 років тому,була прийнята постанова про проголошення незалежності. Цю дату також прийнято вважати днем утворення держави Україна в сучасному вигляді.

З нагоди свята ми, в Errors Seeds, вирішили згадати визначні події, що відбулися в українській канна-культурі і конопельнiй індустрії за минулий рік. Коротко:

 

1. Марш свободи 19.05.2018, що пройшов біля будівлі Кабінету міністрів України у Києві, вкотре привернув увагу уряду і народу до проблем декриміналізації конопель та врегулювання законного доступу до медичних препаратів на їх основі. Щороку такі марші збирають близько 200 небайдужих осіб.

2. 20.04.2018 у Харкові пройшла Міжнародна медична каннабіс-конференція, під час якої було висвітлено результати досліджень медичних конопель, досліди застосування в зарубіжних країнах, а також проблеми легалізації та перспективи використання конопель.

3. Працівники Інституту луб'яних культур, що знаходиться у Глухові, на думку співробітників Музею марихуани з Амстердама, вважаються «ворогом конопель». Все тому, що ті вирощують ненаркотичні сорти. Також минулої осені в Глухові почалося будівництво заводу з виробництва продуктів із льону та конопель.Колекція Інституту нараховує близько 450 різних сортів з усього світу.

4. 12.03.2018 МОЗ України винесло на обговорення проект змін до наказу №188, від 1.08.2000, який регулює кількість психотропних речовин, що знаходяться у незаконному обігу. Відповідно, коли зміни будуть прийняті в належній мірі, в т.ч. і в Ст. 307 ККУ, зберігання затвердженої кількості тих чи інших речовин більше не вважатиметься кримінальним злочином, а перейде до списку адміністративних правопорушень.

 

Раді повідомити, що сайт українського магазину Errors Seeds виходить з рамок старого шаблону. Ми приурочуємо цю подію до свята, а також вітаємо українців – бажаємо вам завжди залишатися цілеспрямованими та незалежними! А у якості подарунка, в кожне замовлення, здійснене до 30.08, ми вкладемо додаткову насінину сорту Auto Blueberry Feminised.

 

Також на наших клієнтів очікує ще один приємний сюрприз – на нашому сайті будуть представлені нові сід-банки – Bulk SeedsKannabiaPyramid SeedsMandala Seeds. Тепер ще більше різноманіття!

 

З Днем незалежності, пані та панове! Пам'ятайте – з Errors Seeds ви завжди в плюсі!

  • Like +1 13

купить семена конопли

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

З Днем Незалежності!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

 

  • Like +1 2

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...