Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

ის თუ როდის უნდა აიღოთ მოსავალი დამოკიდებულია იმაზე, თუ რა  ეფექტის მიღება გსურთ გირჩებისგან. დამწიფების დონე ტრიქომების მეშვეობით განისაზღვრება (კანაფს აქვს ფისის წარმომქმნელი ჯირკვლები, რომელსაც ტრიქომებს უწოდებენ). ტრიქომების ზრდის პროცესის თვალყურის სადევნად აუცილებელია 30-40x გადიდების გამადიდებელი ლუპა.

ტრიქომები მთელი მცენარის ზედაპერზეა , გრადა ფესვისა და თესლისა, მდედრ ყვავილებზე ისინის განასაკუთრებით დიდებია და კარგად ჩანან გამადიდებელ შუშაში (ისინი პატარა სოკოებს წააგავს).

თუ ტრიქომები გამჭვირვალეა, მოსავლის აღება ჯერ ადრეა - მას ჯერ არ აუკრეფია სრული პოტენციალი, როდესაც ტრიქომები მუქდება,
THC მაჩვენებელი მაქსიმალურია, ხოლო CBD და CBN არ მოახდენენ სედატიურ გავლენას, ეფექტი იქნება HIGH და ენერგეტიკული. ტრიქომების შემდგომი დამწიფებისას ისინი ქარვისფერს იღებენ, THC იშლება უფრო სედატიურ კანაბინოიდებად (მათი საერთო რაოდენობა იზრფება, ეფექტი უფრო ძლიერ სედატიური და მომადუნებელი იქნება. ტრიქომები წარმოიქმნება და მწიფდება არათანაბრად. თქვენ მოგიწევთ იპოვოთ ტრიქომები მათი ზრდის სასურველ და ოეპტიმალურ პერიოდში, თუკი გსურთ ამ მეთოდით იდეალური შედეგის მიღწევას.

გამჭვირვალე ტრიქომები:

harvest.jpg.5f54394d12caff7a71700a808863b76c.jpg

ამღვრეული(მუქი) ტრიქომები:

284149817_harvesttime.jpg.db988d8ef732f1fcc9518a6cd7dc1c54.jpg

50/50 მუქი/ქარვისფერი ტრიქომები:

69812437_.jpg.75312873aa4b91c498f84712c6d3c668.jpg

ქარვისფერი ტრიქომები:
image.png

კანაფის გაშრობა

მოჭერით თქვენი ბუჩქები ახლოს ფესვთან, და არ გაყოთ ისინი ნაწილებად (თავებისა და ღეროების გაყოფით თქვენ არღვევთ სინესტის გადატანას ღეროებიდან და ფოთლებიდან გირჩებამდე), დაკიდეთ გასაშრობად რიგებად, თავთავებით ქვემოთ.
image.png

 

გაშრობისთვის სივრცე არ უნდა იყოს იმ სივრცეზე უფრო პატარა სადაც გაიზარდა მოსავალი. ოპტიმალური ტენიანობა 50-60% ფარგლებში. ტენიანობის მაღალ დონეზე შეიძლება გაჩნდეს ობი, დაბალზე ძირები ძალიან სწრაფად გაშრება, რაც გაუფუჭებს გემოს. ტემპერატურა უნდა იყოს 18-20 გრადუსი ცელსიუსი (65-68 ფარენჰეიტი). გააშრეთ სიბნელეში! სინათლე შლის THC-ს!

სწორი ტემპერატურის და სტაბილური ტენიანობის პირობებში გაშრება 3-4 კვირაში. ღეროები უნდა იყოს ხრაშუნა მაგრამ არ უნდა ტყდებოდეს, როდესაც თქვენ კეცავთ მათ. გირჩები უნდა იყოს მშრალი და ელასტიური, მაგრამ არ უნდა იფშხვნებოდეს.

გემოს შემსუბუქება (დაყენება)

გაშრობის შემდეგ, ნებისმიერ ჯიშს მოუტანს სარეგებელს დაყენების მეთოდი, რის შედგადაც ატმოსფერული ჟანგბადი გარდაქმნის კანაბინოიდებს და ტერპენებს უფრო ღირებულ ნაერთებად. როდესაც მოსავალი გამშრალია იმდენად, რომ ღეროების გადაკეცვის დროს ისმის ხრაშუნი, ის თავსდება ჰერმეტული შუშის კონტეინერში ან ქილაში. მას შემდეგ რაც ჟანგბადი შიგნით გამოიცლება - მარიხუანა მზადაა.

დაწვრილებით. მას შემდეგ რაც კანაფი გაშრა, მოვაშორებთ დარჩენილ ფოთლებს (პატარა მაკრატლის დახმარებით: უნდა იყოს ძალიან კომფორტული) და ვაცლით წვრილ  თავაკებს ღეროებიდან. ინახება ჰაერისა და შუქისგან დაცულ ადგილას (შუშის ქილებში სარდაფში, ან მაცივარში). ვტენით გირჩებს ქილებში მცირე დაწოლით (არა გადამეტებით!). ამ სტადიაზე ჰაერი კლავს THC-ს, ამიტომ არსი მდგომარეობს იმაში, რომ ქილა ისე შევავსოთ, რომ შიგნით ჰაერის მინიმუმი დარჩეს. მეორე დღეს აუცილებელია შეამოწმოთ ხო არ დაიორთქლა ქილა. უნდა ამოიღთ თავები ქილიდან, თუ დაიორთქლა ან ისევ რბილად-ნოტიოებია უნდამოათავსოთ ერთი ორი დღით ბნელ ადგილას, შემდეგ ისევ ქილაში, და თუ არ იორთქება მაცივარში ან ბნელ გრილ ადგილას). გახსოვდეთ: მაცივარშ მაღალი ტენიანობაა, ამიტომ შეფუთულ თავებამდე არ უნდა აღწევდეს ჰაერი ჰერმეტულად დახურულ ქილაში. წყარო.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • БЖГ pinned this тему

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...