Перейти к публикации

Sin

Гровер Новичок
  • Публикации

    511
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Последний раз Sin выиграл июля 30 2023

Публикации Sin были самыми популярными!

Репутация

442 +

2 подписчика

О Sin

  • Звание
    Гров?! Интересно...
  • День рождения 10.12.1976

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    10 и более лет
  • Интересы
    Гидропоника
    Земля
    Indoor
    Outdoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

2 188 просмотров профиля
  1. Погано лише одно, що врядом цвітуть автікі і світло триває максимально 16/8, Все буде добре -Джа дасть змогу підняти достойний кущь!!!. П.с а маленькі сьогодні повинні іти до великого життя 😉...
  2. Sin

    IMG_20240325_101234.jpg

    Да братци я цілком і повністю з вами згоден,шкода лише в тому що це не то що не бокс, а навіть не шафа -лише два куска ДСП и третья стенка сплошная як дверь розміру,а зверхукусок гіпсокартону зверху ламп. Був в мене дуже гарний РРО бокс зі всіма приблудамі і світлом від Макса лед світло(топ!)але,ключеві слова був😥🥺,але і це не всі пригоди житло та домівка наразі на Луганщині, а я вже десять років мріючи живу по зйомним комуналкам ,но займатися улюбленою справою ні коли, не можу -покинути!!!😜😉🤙💨💨💨так що маємо те що маємо і при нагоді можно швидко розібрати))). Мені більше підходить
  3. Ось на разі ми були такі)))
  4. Привіт seedstockers ,мене звати Дмитро. Залюбки додала би вас у свою колекцію цьогорічного ауту, чому колекцію?- тому що вже є трохи дівчаток на фотосесію 😉💨💨💨🤙,но з превеликим насолодженням зроблю репорт аут дор і по вашій генетики, цікавить любий сильний по тгк,слабопахнущій стрейн . Якщо так ,дайте відмашку до пошти ,або як і я скину свої данні . Дякую за потрачиний на мене час))).
  5. А по стаканчиках розсадив ті горішки що Бро Sim -підігнав на аут, на разі тільки фотікі та фасти .так як ще трохи за рановато, но невеличкою розсадою думаю витримають, можно буде замольчувати якщо холодно,но думаю все буде гаразд. А вже потім і авто, можливо ?? Сорти теж 🔥тутанхомон,горіла глю,горіла гёрл.
  6. Прикольно, а я чогось думав шчо це авто квітучі сорт,навіть був певен що El.Curandero. -це автік,а оказався фотіком,но це навіть+, нехай росте а потім я можливо зріжу до початка цвітіння з неї декілька клонів в аут,вже розсадити спробую.))) Треба на їхній офіційний сайт зайти подивитися які сроки,початок/кінець цвітіння (ранній або пізній),та до яких розмірів можливо розігнати той кущик і.т.д. Ну що ,будемо сприймати це як бонус.
  7. Так дело не в лампе и не в переліве,а в том, что меняешь среди обитания- ітог небольшой тупняк і стрес,еслі єто авт скорее так і есть...
  8. Sin

    17104326192992095728405997096187

    Так вони з початку її життя там ,мені так зручніше робить її более приземистою что лі-якось так🤗. А так згоден меньше турботи- кращій росте.на разі трохи дознул її ,на тупняках відходить
  9. Виникло питання сам собой ,росток почав тягнутися відать інші дівчата затеняють його і ось почав трохи тягнутися. А я що міркую підігнути кільцем і прикопати? ,або ж просто докупити Тай до сипати субстрату?.
  10. Доки щє розвиваємо кореневу...
  11. Sin

    IMG_20240309_084618.jpg

    Ні,сортова АК 47 авто/фем. она очень бистрая ,тут била маленька пухнаста і раз погнала в рості ,но я её во прекі всему топнул,все равно єксперемент!!!,будем посмотреть.
  12. Sin

    IMG_20240309_084618.jpg

    + щє міркую про те що якби ж то їм було замало світла то росточки з самого початку почали би тягнутися, а не росли б приземисто ,хоча світла завжди замало)))
×
×
  • Создать...