Перейти к публикации

JahSaveTheQuen

Гровер
  • Публикации

    549
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    2

Последний раз JahSaveTheQuen выиграл июля 17 2022

Публикации JahSaveTheQuen были самыми популярными!

Репутация

978 +

2 подписчика

О JahSaveTheQuen

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    От 2 до 5 лет
  • Интересы
    Земля
    Indoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

2 335 просмотров профиля
  1. Залишилось декілька днів до жнив) Після того як все висохне зроблю фінальний пост з результатами. А покищо фото квіточки Mimosa EVO. 8 повних тижнів цвіту.
  2. JahSaveTheQuen

    сегоднейший привет с бокса.

    ох і гарні квіти будуть....
  3. JahSaveTheQuen

    Вопрос к бывалым

    Якщо це автік - то не треба нічого коцати, буде гірше. Якщо фотік - коли рослина здорова то різати можна без проблем і багато разів. Головне за 1 раз не наводь забагато стресу, краще чікати потрішки ніж все зразу за раз.
  4. JahSaveTheQuen

    Микориза на земле

    Обов'язково використовуй, в землі вона навпаки себе більше проявить ) Вносити можна як на початку життя рослини так і під час, проблем з цим ніяких
  5. JahSaveTheQuen

    Дефлоация CO2

    Сто раз це обговорювалось, в тому числі саморобні бродилки і всяка хня)) ... Якщо коротко - в домашніх умовах немає ніякого сенсу в С02.
  6. JahSaveTheQuen

    Автик свет

    Став 18-6 і не парся. 24-0 взагалі сенсу не має ІМХО, зайву електрику будеш палити. Зараз в "трендах" гровити автіки на 20-4, ІМХО це максимум що є сенс світити на авта)) Але тут треба розуміти - щоб розкрити 20-4 треба мати дуже здорову рослину в ідеальних умовах. Тоді ці 2 год світла в день зможуть трішки дати рослині користі )) Якщо умови не такі - став 18-6 і не пали зайву електроенергію))
  7. JahSaveTheQuen

    вопрос по сетке

    https://www.growweedeasy.com/scrog-tutorial хороший мануал по скрогу :)
  8. Мля))) Не кури цю шнягу засрану, сорі..., вставити то вставить але кайфу від того м'яко кажучи нуль)) Можна цю всю хрінь розчинити в спирті високої чистоти і потім випарити його, залишиться тільки твердий продукт, який можна курити. Але це жостко ІМХО)) З "вторяків" знімаю тільки чисту смолу з вапорайзера, наприклад в Mighty в "голові" після певного прогону шишок можна запросто паличкою за хвилин 10 намити 0.5 грама смоли за сеанс чистки)) Декілька таких чисток і получається дуже нефіговий шарік смоли, який стає в пригоді коли голяки по запасах)) Але це чиста смола без гарі, яка
  9. JahSaveTheQuen

    Проростание солнце??!!?

    Став без проблем. Навпаки, UVB + UVA випромінювання яке є на сонці буде піднімати імунітет мальца ) Мульчувати можна землю тим що є під руками, якщо швидко пересихає. Або накрити великим пласт. стаканом чи пляшкою, зробити там дирки гарячим цвяхом для вентиляції) зволожити землю, зволожити стінки стакана і накрити)
  10. JahSaveTheQuen

    плесень сушка

    при +30С я б краще шишки поклав в картонну коробку додатково, так процес випаровування води буде трохи повільніший що для продукту краще... але якшо там є пліснява то зазвичай чим швидше тим краще...(( мав таке... потім ще рік в банках "ловив" спалахи плісняви окремі, дуже гидка хєрня, ловиш на грові а живеш з тим потім до останньої шишки ще багато місяців( На вид - норм місце, думаю там рух повітря точно є і застою вологості там теж нема, тому якщо при такій сушці полізла пліснява - значить вона там була ще ДО сушки і тільки сиділа і чекала моменту вдалого
  11. Просушити обов'язково, інакше нічого не вийде. Ну і графік в допомогу, не перетримуй бо ТГК перейде в інші форми і будеш більше спати ніж тріпити ))
  12. Шляпа люта ці всі фітолампи, нормального спектру там ітак нема.. ставлять дешманські діоди. А продають ці "фіто" по цінах вищих за звичайний "битлєд". ІМХО якщо вже зовсім на баджеті то йти в битлєд - 12-13Вт 2700К-3000К лампи оптимальні (бажано Osram, але треба на ціну дивитись). Якщо бюджет є то купи нормальний світильник і забудь, - UHE LED (Castaman).
  13. JahSaveTheQuen

    Цвет листьев

    Фіолетовий окрас може виникати в 3 варіантах) 1) генетика, є від природи дуже "фіолетові" сорти 2) холод (менше 18С) - зазвичай при сеансі холодів вночі рослини накидують кольору, я в індорі спецово в останні дні опускаю вночі темпу чим понижче (15-16С) 3) неправильні пропорції елементів в добривах чи субстраті (якщо на везі кормити добривами для цвіту, наприклад) викликають теж фіолетово-червоний колір стебел. Часто це путають з генетичною схильністю до кольору)
  14. JahSaveTheQuen

    плесень сушка

    Якщо при сушці вилазить пліснява - значить вона там була ДО сушки Хіба б вже зовсім сушити в поганих умовах з дикою вологістю і без вентиляції... але це ще треба таке приміщення знайти))
×
×
  • Создать...