Перейти к публикации

Trueaccout

Новичок
  • Публикации

    31
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

59 Очень хороший

О Trueaccout

  • Звание
    На верном пути

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Начинающий
  • Интересы
    Земля
    Outdoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

502 просмотра профиля
  1. Хай брази. Нефертіті Біла вдова Висадив авто в беги 15 л. Біла Українська, Сніжна королева, 2х Ак-47.
  2. Які пропорції бро підкажи будь ласка . І якщо замінити перліт на кокосовий субстрат?
  3. Хай брази. Погода огонь відправив 2 фото у відкритий грунт, навіть підросли на 0.5 см за 2 дні. Біла вдова Нефертіті Хто знає підкажіть. Чорнозем, але як пластилін, якщо добавлю пісок на скільки це допоможе? Ще є варіант з коров'ячим перегноєм.
  4. Земля чорнозем росте все. Але думаю купити землю тому що плотна сильно.
  5. Заняв розсіювач. Перестали тягнутися), але погода покращилась. Накриваю і на сонце авто, а фото на підвіконні поки прогрівається земля.
  6. Це моє перше знайомство зі штучним світлом.) Фото я не дуже парюсь за них. Але все ж хочеться щоб рости були більші і раніше посадити до того як прокинуться всякі мошки і не могли сильно нашкодити їм. В тому сезоні посадив в середині травня. Спочатку слимаки яким я зробив геноцид. Потім підключилися мошки, яких травив. Після мошок черв'яки в стовбурі. Но воно того стояло)) Думаю авто і фаст посадити після середини квітня, думаю температура буде нормальна.
  7. Брази хто шаре. Скільки мінімум на цю розсаду потрібно світла. І яку температуру світла.
  8. Думаю побуде в стакані поки корень наростить, а потім в більшу пересадю. В хороший день буду накривати під баклашку і на сонце.
  9. Так бро.Але то не мої сємки і вони виходили в темноті. Я пересадив 2 фото в більші стакани. А самий великий це авто, кореш росток дав.
  10. Хай брази. Погода така собі. Вчора сонце а сьогодні... На бистру зібрав. Не шарю в цьому але прочитав зрозумів на скільки зміг. Взяв 2 лампи 12w. 6400k i 3000k. 2 день візуально ростішкам подобаєця. Побажання і критика приймається.
  11. Привіт всім мешканцям форуму. Цього сезону буду ростити семена від бро @sim. Заказав + бро з душею насипав🙂. Дякую. 2 фото вже скинули каску. Біла вдова і Нефертіті. Проросли дуже бистро. Через пару днів по погоді подивлюсь і закину ще фото. Авто і фаст поки що будуть ждати більш теплої погоди.Погода дуже погана, дощі і сонця немає.
  12. Візьму фотоперіод під репорт. 47 широта. Аут підконтрольний.
  13. Trueaccout

    Україна 46 широта

    Біла вдова цвіте. 1 серпня начався предцвіт. Останні 2 мабуть начинаєця предцвіт.
×
×
  • Создать...