Перейти к публикации

Roeder

Продвинутый Гровер
  • Публикации

    1 287
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    1

Все публикации пользователя Roeder

  1. Брази підкажіть будь-ласка який стимулятор цвітіння для наших рослин можна придбати в звичайному магазині ? дельта9 закінчилася, нову замовляти не маю сенсу. База якою годую Plagron "Terra" .
  2. Roeder

    Шось

    Привіт, приблизно через 10 днів після переводу на 12/12
  3. Roeder

    Шось

    Из альбома: Общага №7

    Вега: 50 Цвіт(12/12): 20

    © Roeder

  4. Roeder

    Cinderella- 99

    Сорян не пам'ятаю, знаю що була семка типу оригінальна і пздц стара, думав не зійде.
  5. Roeder

    Cinderella- 99

    © Roeder

  6. Roeder

    Шось(фото)

    Из альбома: Общага №7

    Вега: 50; Цвіт(12/12): 11

    © Roeder

  7. Значить фільтр дуже туго напресований вугіллям, або воно набрало в себе бруду і вологи що перестало пропускати повітря. Суши, перетруси фільтр, якщо забагато вугілля жменьку відсип.
  8. що гуде, не зроз? Оберти є, тяга є? Тт сам по собі не з тихих, гуде норм... щодо фільтрації, якщо фільтр довго лежав на складі його треба перетрусити, короче кажучи обернути вугілля іншою стороною..а може косяк виробника, і вугілля просто фуфло..
  9. Roeder

    Що з листям?

    Щось це все все меньше і меньше схоже на септоріоз.🤔 Таке враження що вона горить..Шо в грунті робиться, який рН дренажу, чим годуєш ? І чому так мало грунту, скільки там, два літри горщик? Там же їсти нічого і буферу на косяки майже нуль! Магнікур це комплексний фунгіцид, можна використовувати весь цикл, окрім 15-20днів на фініші, щоб дати препарату перетравитись(вийти). Зміцнює імунітет рослини через корінь, щоб вона могла сама опиратися хворобам/грибкам. Можна оприскувати. Також спасає коріння від різної гнилі і їбєйши стимулює їх ріст, давав 0.5мл/Л для грунту раз на тиждень , не опри
  10. Roeder

    Шось(фото)

    Так...
  11. Roeder

    Шось(фото)

    Из альбома: Общага №7

    Вега: 50, Цвіт(12/12): 2...

    © Roeder

  12. Брехлива, двулика підорашка пішла за "руZкім воєнним кораблем"
  13. Roeder

    100 мкм

    Дідівський метод: шматок сітчастої тканини натягни один/два слої на якусь посудину як барабан, насипаєш стаф, накриваєш зверху ще одним слоєм щоб не розсипалось, береш ложку і барабаниш. Бажано стаф перед процедурою потримати в морозильнику, так тріхоми краще відпадають.
  14. Roeder

    Що з листям?

    Призупиняти розростання допомагав "превікур"(магнікур) під корінь.. Я про хавку не спроста писав, тому спочатку пограйся з режимом харчування, щоб точно його відкинути, бо реально ураження "Септоріозом" дуже схоже на передоз фосфора, а потім діло покаже.
  15. Roeder

    Що з листям?

    Бро 100% тобі тільки мікробіолог це підтвердить після аналізу зразків на гриби , а не я по фото .. В мене на фініші була майже гола, вся в цій параші, і як на зло напало на цвітінні шо нічим оприскувати не можна було, тому я чисто загодовував щоб вона сама вивозила. Короч якщо з кормом і по показами приборів все норм(ррм, рН), то залишається тільки ця муйня. Але з годівлею будь обережним, в тебе я бачу сатівка, можеш спалити. Покури гугл, може ще щось знайдеш з нового, діло давненько було.
  16. Roeder

    100 мкм

    продаються мішки з ситчастим дном для льодяної екстракції .
  17. Roeder

    Що з листям?

    Була якось схожа параша, септоріоз, грибкове ураження, допомагало лише "загодовування" ростішки до відвалу, щоб вона сама стримувала розповсюдження, а також обрізання уражених ділянок.
  18. Roeder

    Шось(фото) 45 днів

    8 березня😆 красунька показала стать, вона ще й з гумором..
  19. Roeder

    Шось(фото) 45 днів

    Из альбома: Общага №7

    © Roeder

  20. Roeder

    Gorilla Zkittlez Feminised

    Гров на ДВЦ, вся усипана невеличкими як цукерки Skittles, твердими як горіхи, цукровими шишами. Виросла маленька борцуха, бо хазяїн семки двічі знімав майже по 10ку клонів, а більше тягнуть вегу вже не було можливості. (Клони років зо два по руках потім гуляли😆). Цикл зайняв майже шість місяців. Клонується ідеально. Самий лютопрущий сорт шо бував в моїх руках. Категорично РЕКОМЕНДУЮ для бувалих курців, новачкам обходити десятою дорогою(шютка), будьте обережні !
  21. Roeder

    Оновив коробку

    Еко-системник
  22. Жаль что репорт заглох, хотелось бы поглядеть результаты удобр Plagron для грунта..
  23. Roeder

    Шось(фотік) 39 днів.

    Из альбома: Общага №7

    грунт "Compo Sana", удобра plagron "terra grow", стим. В-52.

    © Roeder

  24. https://feron.ua/elektrotovary-i-komplektuyushchie/rozetki-s-taymerami/rozetka-s-tajmerom-feron-tm211/ Якщо актуально, хороший, компактний таймер, паше вже 6 рік.
×
×
  • Создать...