Перейти к публикации

Dzhonson

Гровер
  • Публикации

    341
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    6

Последний раз Dzhonson выиграл сентября 2 2022

Публикации Dzhonson были самыми популярными!

Репутация

2 078 ++

10 подписчиков

О Dzhonson

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    10 и более лет
  • Интересы
    Земля
    Indoor
    Outdoor
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Не выбрана

Посетители профиля

3 337 просмотров профиля
  1. Він живий здоровий,все з ним гаразд.Вирішить свої питання і поверницця в стрій і будете далі купувати його зерна.
  2. Dzhonson

    IMG_5816.jpeg

    Когда девушка Гровер,это вообще секси.
  3. Да,бро будет пушка,я тоже не ожидал что так плотно наваливает автомат)Тоже растил горилку глу.Под харвест становились сиреневые такие дамы.
  4. Dzhonson

    2023 Mudro Seeds Afgani

    Теж вирощував методом сога два рази ,теж одного разу піймав плісняву дуже за висока вологість в мене була,бо в загальній кімнаті де стояв бокс теж вологість зашкалювало. Купив кондей та осушувач повітря і мікроклімат налагодив в кімнаті де стоїть бокс і все тепер гаразд.
  5. Dzhonson

    2023 Mudro Seeds Afgani

    Бро,щоб не турбувала цвіль треба налагодити мікроклімат всередині боксу,дивитись треба температуру ,вологість,витяжку,обдув,харчування може десь там проблема.УФ лампа точно тобі там не допоможе з цвіллю.Зроби дефоліацію рослинам і зменшиш вологість буде більше попадання світла на рослини і продуваємість буде краща.Як будеш робити дефоліацію рослинам,то після обрізки роби полив в пів дози від звичайного раціону дози,щоб не стресонула,а на наступний день полив харчування роби як звичайно ти кормиш.При поливі можна додавати фітоспорін чи фітодоктор від плісняви під корінь, ефективно починати ще н
  6. Dzhonson

    Crystal Candy fast

    Красиво бро.Погода помогла в этом году.
  7. Dzhonson

    Фасти ві бро @kaktuss

    Я наприклад Нукліонів вже зрізаю,а деякі ще стоять.Гребуть не гірше барвників.Скоро побачимо Делішези що покажуть по силі,фото скину пізніше.
  8. Dzhonson

    Фасти ві бро @kaktuss

    В цьому році хлопці все відцвітає дуже рано,у мене на 51ш Делишези і від Wos Авгані 100% будуть готові до 5-го жовтня,вже такі ракети стоять.Так що цей рік дуже гарний в плані погоди.
  9. Dzhonson

    Sweet autdoor.Ua

    Красава бро.У мене теж Нукліони в цьому році гарні,погода сприяє.Так тримати бро,все в тебе красиво
  10. Да,горила глу травка що треба.Держить гарно.Треба було більше горіхів купувати)
  11. Трішкі світлин від бро ГріноМа.Автомати Горіла глу та базука,ще трішкі почекати до харва.Ще стоять фасти від Барабашкі -Делікатеси та wos,Барабашка найкращій продавець вже якій рік, йому за це дяка що дає нам гарне насіння.Всім фарту хлопці,тяжкі часи для грову зараз.
  12. Соглашусь с выше сказанным,да прорастаемость у блюхи желает лучшего,но некоторые вымучились и растут довольно активно сейчас.Три штуки растянул по сетке,набирают массу.Тоже были признаки именно на одном кусте пятнистого грибка,всё вылечил фотоспорином по листу.А остальные автоматы бро Гринома растут бодро и набирают массу,но то другая история уже.
×
×
  • Создать...