Перейти к публикации

sshkiper

Джаратор Бридер
  • Публикации

    4 853
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Дней в лидерах

    43

Последний раз sshkiper выиграл апреля 9

Публикации sshkiper были самыми популярными!

Репутация

4 053 ++

О sshkiper

  • Звание
    the son of king Solomon
  • День рождения декабря 18

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    10 и больше лет
  • Интересы
    Гидропоника
    Земля
    Indoor
    Outdoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

28 888 просмотров профиля
  1. Откуда орехи если не секрет?
  2. sshkiper

    LSD от Barney's Farm,DWC

    А воду как менять будеш?
  3. Справа зовсім не в удобрах,ця рослина скоріше всього фотоперіодна
  4. Покажи состав того чем кормиш сейчас,базу
  5. Шо то не то,не хочет цвести,похоже не очень автик,попробуй убрать азот совсем и 12/12 поставь. И ночь не забывай-должна быть темной!
  6. sshkiper

    Афганочка

    Легендарный стрейн Бабы)
  7. sshkiper

    IMG_20240409_135444.jpg

    Кури теперь)
  8. sshkiper

    Doctor Choice

    Лікарська рекомендація https://youtube.com/@DoctorsChoiceFarm?si=UUS4CiEQfiplzCPe Цього разу як фінальне настанова пропоную тобі, бро, ознайомитися з рекомендацією Сашка. В одному зі своїх інтерв'ю він поділився порадою про вирощування сортів. Мені здається, це допоможе любителям фотоперіодів. Щоб твоє маля росло без стресів і з максимальною ефективністю! Очевидно, що гровер потрібно дізнатися свою рослину. І якщо ти занадто багато дбаєш, перегодовуєш добривами і смикаєш свій плант, то саме це і буде причиною проблем. Ти сам можеш стати шкідником. Не перелюби, але
  9. sshkiper

    Doctor Choice

    Став гровером? Будь бридером! Пшитик ділиться досвідом на одній із конференцій Вивчаючи історію роботи та вкладу Сашка у нашу культуру, можна дійти висновку, що він приділяв багато уваги вирощуванню медкона, попутно розвиваючи свої знання, навички та займаючись селекцією. Але його справжнє бажання полягає в тому, щоб не просто надавати хороший продукт, а й надихати інших. Доктор і Ко прагнуть передати свої знання, вчити канна-спільноту створювати свої власні шедеври і робити свій внесок у різноманітність та розвиток цієї прекрасної культури.
  10. sshkiper

    Doctor Choice

    Doctor's Choice – поточний проект Саши. Сашко тримає в руках твої майбутні рослини! Майстерність Joint Doctor'а не залишилася поза увагою, і нашого героя було залучено до різних проектів. У 2009 році компанія Sublime Culture Inc. уклала консультаційну угоду, за якою Сашко виступив у ролі майстра-селекціонера на виробництві Sublime у Лавалі, Квебек. Крім цього, він розробив кілька продуктів канабісу, включаючи гашиш, для невеликого підприємства свого друга LP, J2science. І звичайно, створив всесвітньо відомі насінні бренди - The Joint Doctor, High-bred Seeds та Doctor's
  11. sshkiper

    Doctor Choice

    Ліцензований продукт та популярність JD у безпеці серед своїх «малят» Все змінилося, коли Сашко нарешті отримав медичну ліцензію. Йому вдалося відкинути страхи та підняти рівень. Протягом кількох років він мав ліцензію на медичне вирощування в ролі затвердженого гровера. Це дозволяло йому обслуговувати кількох пацієнтів. Незважаючи на те, що ця ліцензія не дозволяла комерційних операцій з канабісом, вона надавала захист, дозволяючи інвестувати в теплицю та вирощувати рослини без побоювань перед копами. Навколишнє середовище щодо вирощування ставало дедалі лояльнішим.
×
×
  • Создать...