Перейти к публикации

junlemonk

Гровер
  • Публикации

    147
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

90 Очень хороший

8 подписчиков

О junlemonk

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Начинающий
  • Интересы
    Земля
    Outdoor
    Сатива
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.

Посетители профиля

850 просмотров профиля
  1. Брази кароч регуляг засихати почав, дощі були, з двома Colombian Gold fem все ок, а от цій валі зле Bubble Gum fem (92 дні)
  2. бро цікавий реп, перший раз чую про цього гуру, дяка!
  3. да брази, я сьодні 20 літрів відтаскав за раз
  4. @yurok, вже сохне другиий день, в шафі 1х1х2 м, сьодні поставлю вентилятор для кращого циркулювання повітря, а так то всю кімнатку ощасливила своїм запахом) вирвав я з коренем і все підвісив, чи варто лопухи зрізати? після 2 тижнів буде манікюрінг, або і після тижня. потім куплю банку яка на защолку з гумовою кришкою, і в підвал або в холодильник, але на пролічку піде тільки центральна кола і мо ше трошки, решта скуриться) ось такий план)
  5. @Taboo23,дякую бро @yurok, бро, після трьох місяці барижки, яка вбивала на декільа годин, це для мене просто тре ще висушити норм, і пролічити, тоді буду відписуватись по тріпу) а цей був спід тест)
  6. @Golub, дякую за інфу. а я тут вже на радостях )) да полив в мене через 2 дні десь, +-1день відбувся перший харвест! Auto Silver Bullet! проросла 3 травня харвест 20 липня, цвітіння 6 тижнів (спец недотимав 1 тиждень, для більш сативного ефекту, наст рік точно буду брати цей сорт, цього з 3х горіхів тільки ця дійшла до харву! дякую Джа і всім всім всім вчора спробував шишку яка була на сушці тижневій. 1,5 водних і просто нереальна атмосфера) сил дохуїща хочеться танцювати, шутки шутити, бля, ще вчора щось придумав піздате, але забув) тре записувати по доброму піздячило десь 2 годин
  7. бро, недавно чув, є така штука як лісники, вони кароч знаходять плантарі, а потім показують де знайомим за бабло, які збирають урожай. просто незавадить ця інфа дуцмаю) а рослинки в тебе краса!
  8. @Taboo23, я шось не нававжуюсь шось ще посіяти, хоча тра спробувати, ще десь є Auto Bloody Skunk)
  9. @yurok, так в тебе багато що є) от будш всю зиму відписуватися по тріпам)
×
×
  • Создать...