Перейти к публикации

Romero17

Гровер
  • Публикации

    77
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

115 +

1 подписчик

О Romero17

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Начинающий
  • Интересы
    Outdoor
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

914 просмотра профиля
  1. Бро, я уже харванув свої мандаріни визріли на 100%. 5 днів підряд перед харвом падав дощ і кинулась пліснява.
  2. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    Дякую! amnesia hashplant, дуже ароматна, легка на вході і виході, без сушняків...на початках була більш сатівна і дуже "робоча", після холодильника абсолютно помінялась і пробиває на заліпон. дуже сподобалась mexican fury, наразі пахне сіном, дуже сильна, параноїть. надіюсь після пролечки поміняється..
  3. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    Брази, здорова! нарешті знайшов час щоб викасти обнову. Фоточки за 28 серпня. Мандаріни 4шт., перші три ідуть по графіку, останя тормозить.. C4Passion від Міли 4шт., все ок, проглядаються два різні фенотипи. Mexican Fury від Міли. Єдина рослина яка повністю вижила на проблемній ділянці, харв. тут навіть не буду підписувати сорти і коментувати...(
  4. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    Брази, підкажіть скільки їй ще стояти? фото зроблено 40 днів тому, після цього на ділянці не був. думаю їхати харвити.
  5. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    обнова (фотки за 7 серпня) C4Passion від Міли, всі на різній стадії цвітіння Cream Mandarin, 3 шт. активно цвітуть, одна ще не почала.. Killer Kush, були пізно висажені навіть не знаю чи буде з них толк. З двох штук залишилась одна, хтось або щось вирвало рослину з корінням..( Easy Sativa, пізно висажена, з 3шт. залишилась одна.. Serious 6, також пізно висажена. ну і на останок все, що залишилось від S.A.D.
  6. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    Ні, це дві зовсім різні ділянки..там де вкрали, недалеко була чужа ділянка. Ти ще радив мені викопувати і переносити..))
  7. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    Нє, не думаю.. який зміст брати на пробу і обривати навколо основного стовбура кору? (На четвертому фото добре видно)
  8. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    2шт. мексиканця зацвіли ще в боксі, решту яку пересадив в аут, не провідував, не можу навіть приблизно сказати коли зацвіли.. по спостереженнях можу сказати, що всі сорти від міли зараз на різних стадіях. Мексиканців прийдеться збирати в 2 заходи, частина вже цвіте давно, а частина тільки почала.. C4 взагалі в 3 етапи, пара рослин вже майже місяць цвітуть, пара десь 2 тижні, а одна ще навіть не почала. Те саме з амнезією. Water lily це теж від міли?
  9. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    Я цього року також зіткнувся з проблемою мисливців. На тих ділянках де мені тварини пообгризали кору, познаходив кормушки для тварин, і в парі кілометрів від мене, мисливці збудували великий ангар (не знаю як правильно це називається) словом висока і довга дерев'яна будка, зверху якої маленькі вікна, я так розумію вони з них спостерігають і стріляють за тваринами. Я більше по рибалці виступаю, про полювання нічого не знаю..))
  10. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    На офіційному сайті бачив, EARLY VERSION називаються, сподобались назви і опис..)) В Україні в продажі не знайшов, можливо візьму на наступний сезон.
  11. Romero17

    EARLY_FAST 48°/49° 2017

    Вибір ділянок, це моя основна проблема. Кожного року намагаюся знайти хороші нові місця, і кожного року в мене основну частину урожаю зривають ще під час веги. Дякую! Маю надію, що отримаю достойну компенсацію з інших ділянок.
  12. Бачив його обнову.. в Юрка early maroc цвіте повним ходом, (візьму собі на наступний сезон). Герм взагалі монстр... ще на наступний рік хочу спробувати раніки від delicious seeds.
  13. Замочив 10-15 квітня, в аут перевіз 15 травня. Місяць були дома.
  14. Ростуть на поляні, серед густих зарослів. Навколо не витоптува, тому є тінь від навколишніх рослин. По периметру поляни високі дерева, тінь від дерев на рослини не попадає, але сонце ховається за крони і рослини отримують приблизно на годину менше сонця, як під час сходу так і під час заходу.
×
×
  • Создать...